Rochii de ocazie – Rochii marca Julia Helena

| | 0 Comment| 11:38 am

Categories:

Rochii de ocazie – Rochii marca Julia Helena
Rochii de ocazie

Cand vorbim despre rochiile de ocazie, automat gandul ne zboara la diverse evenimente precum: nunti, botezuri, zile onomastice, etc… . In orice caz, fiecare eveniment de acest gen este asteptat cu bucurie, mai ales pentru doamnele care au, astfel, ocazia sa isi etaleze stilul si frumusetea prin alegerea celei mai perfecte rochii.

Creatoare Julia Helen, reuseste din nous a invie contemporanul sis a il actualizeze cu modernismul. Putem observa in colectia “Honey” a acesteia din categoria rochiilor ocazie, cum isi pune din nou la incercare creativitatea si cunostiintele ei in aria modei. Se poate observa cum, din colectiile acesteia, nu lipseste superbul material “tulle”, un material extreme de usor si care ofera o greutate minima produsului final. In calitate de client, cu siguranta preferi o rochie usoara si confortabila deoarece este o tinuta care se va purta pe tot parcursul evenimentului. Designer-ul foloseste material care permit corpului sa respire si iti ofera si flexibilitatea necesara miscarilor de dans pe care sigur le vei avea pe ring. Nu, nu vorbim aici de haine sport, ci de o gama de rochii de ocazie foarte speciala, rochii de ocazie unicate care iti scot in evidenta stilul sit e ajuta sa devii printesa daca nu regina balului la care participi. Vreau sa adaug ca un designer nu poate avea tot timpul dreptate dar iti ofera posibilitatea sa ii accesezi gandurile, si daca te regasesti in gandurile unui creator, atunci cu siguranta te vei regasii si in produsele lui.

Cu o gama larga de rochii de ocazie, cu influente ale epocii contemporane combinata cu moda aniilor `30 si raportata la cerintele publicului modernist, cu siguranta iese o colectia destinata succesului. Deoarece, rochia de ocazie se poarta fara o multitudine de accesorii si alte “brizz-brizz-uri”, trebuie sa tinem cont ca ea defineste intreaga tinuta, din acest punct de vedere, creatoare scoate in evidenta tinuta prin adaugarea unor ghirlande de matase sau a unor decoratiuni fine si subtile in cadrul creatiei. Are rost sa te intreb daca ai alege o asa rochie? Eu sustin ca nu, colectia vorbeste de la sine in acest sens!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *