Servicii de tractari auto Brasov


tractari auto brasov

Categories:

Sunt tot mai multe masini pe strazile noastre, trafic si tot mai multe accidente datorate neatentiei dar si defectiunilor tehnice ale masinlor second hand. In ultimii an s-a dublat importul de masini uzate. Cat timp a fost taxa timbrul de mediu nu se importau masini asa vechi, dar dupa scoaterea lui cand la inmatriculare nu se mai cere nici o astfel de taxa chiar s-au importat toate rableme pe care nu le mai vrea europa. Din 2019 va fi o alta taxa de mediu care va afecta pe toti proprietarii de masini care polueaza. De la anul probabil se va incetini mult importul de masini sau cel putin de cele diesel cu euro 2-3-4.

Nu este un lucru rau taxa asta sau impozit cum il numesc ei, dar cu banii incasati sa se faca si ceva pentru mediu.

O masina este o necesitate pentru orice familie, acum sunt accesbile si poti cumparate auto second hand timisoara in rate fixe. Sunt orase din tara unde media este de 2 masini pe cap de locuitor, la noi orasele nu au fost proiectate pentru un asemenea trafic, de parcari numai vorbim. Mai multe masini a adus mai mult de lucru pentru mecanici, tractari auto Brasov, asigurari RCA, magazinele de piese auto si dezmembrarile auto.

Trafic si poluare
Traficul este o problema la nivel national, nu avem centuri ocolitoare asa ca trebuie sa suportam traficul din orase si poluarea la fel. Toi dau vina pe rablele importate din UE, dar daca sunt asa de periculoase de ce li s-a permis inmatricularea, RAR nu asta ar trebui sa faca? Sa verifice si nu sa accepte masini cu probleme. Nu este o problema sa se importe masini, dar orice fel de masini. Povestea continua si in ziua de azi pentru ca la noi se se poate, „merge si asa”

De unde iti cumperi o masina second hand?

Sunt mii de oferte atat online pe site-urile de anunturi cat si in pietele auto, oferte direct de la privati cat si de la samsari sau de la firme autorizate. Trebuie doar sa stiti ce cautati si sa luati in calcul o revizie serioasa a masinii. La orice masina second sunt riscuri pe care vi le asumati, poate ascunde defectiuni ce necesita reparati costisitoare, greu de depistat. Plecati la drum lung doar dupa ce ati facut o vizita la mecanic.

Daca chiar vor fi din nou taxe mari si nu o sa ne mai permitem masini din germania asta e, ne intoarcem la dacie, stiti voi, aceeasi marie cu alta palarie.