Site-uri mai sigure din 2017!


Site-uri mai sigure din 2017!

Odata cu sosirea anului 2017 site-urile au inceput sa devina mult mai sigure, de ce spun asta? Spun asta deoarece HTTPS a fost implementat in foarte multe site-uri, si lumea ar trebui sa fie mult mai calma cand intra pe anumite site-uri. Astazi vreau sa va vorbesc despre site-uri cu continut adult si securizate foarte bine. Multi dintre dumneavoastra inca ati ramas la perceptia ca atunci cand intram pe un site cu continut adult avem riscul sa ne infectam calculatorul cu cativa virusi. Aici tin sa va contrazic deoarece virusii se instaleaza frumos in calculatoarele noastra numai in momentul in care noi ii dam accept sa intre (acceptam sa descarcam un anumit fisier corupt).

Sa revenim la subiect daca tot am inceput, cum ziceam site-urile pentru adulti au inceput sa devina din ce in ce mai sigure, iar calitatea lor fiind una superioara. Filme xxx hd gasim acum aproape pe orice site, dar nu orice site este si foarte bine securizat. Cel din link-ul extern din acest articol este un site sigur si recomandat, are HTTPS asta fiind un atuu fata de multe altele care sunt „periculoase”. Am pus periculoase intre ghilimele deoarece multi asta cred, iar eu tin sa ii contrazic cum am facut in foarte multe randuri.

Care ar fi diferenta intre HTTP si HTTPS?

Multi care nu prea se pricep ar spune simplu, acel „S” in plus ar fi diferena. Acel „S” vine de la SECURIZAT, intr-o descriere mai scurta HTTPS inseamna vechiul HTTP Securizat.

Previous Cele mai bune aparate de aer conditionat
Next Filmele si prietenii mei