Studii recente privind bratarile din piele


Un studiu recent facut de oamenii de stiinta de la o universitate din SUA pe doua loturi distincte de subiecti: unii care purtau bratari piele barbatesti si altii nu purtau aceste bijuterii  a demonstrat urmatoarele:

-barbatii din lotul cu bratari piele aveau bratele mult mai sanatoase fiindca pielea moale proteja incheietura de frig si la efort fizic

-bratara din piele induce optimismul si are capacitatea de a alunga energiile negative, in plus ea indreapta o marja foarte mare de credit social catre cel care o poarta

-5 din 7 barbatii necasatoriti si-au gasit aleasa inimii dupa ce au ales sa poarte o bratara

-barbatii care poarta bijutarii sunt mult mai intelegatori cu femeile decat ceilalti fiindca au acelasi gust estetic ca si ele.

Rezultatele acestui studiu m-au determinat sa-i comand fiului meu, care ma exaspereaza fiindca nu vrea sa se insoare, iar eu imi doresc nepoti, cat inca sunt tanara,  o bratara din  magazinul Bratari Piele.  Lucreaza intr-un birou cu cinci fete una mai frumoasa ca alta, dar parca nu le vede.

I-am ales bratara din piele neagra, inox si decoratiuni metalice aurii de 59 de lei. Estea finuta, din impletituri negre cu aplicatii metalice aurii si argintii. Trebuie sa recunosc ca dupa 24 de ore de la plasarea comenzii, cand am primit-o am rostit o rugaciune inainte de a i-o pune la mana: “Doamne, fa tu sa gaseasca o fata pe care sa o iubeasca mult de tot, sa il iubeasca si ea si sa-mi daruiasca nepotelul la care visez.”

I s-a luminat fata cand a vazut o asa bijuterie frumoasa, el care statea tot timpul incruntat si nu zambea la poze. De cand a inceput sa o poarte zambeste mai mult si se bucura de viata si am descoperit  dupa aceea ca iesea in oras cu una dintre fetele acelea cu care lucra.

Am plecat de la studiul unor specialisti si am descoperit cele mai frumoase si bune bratari din piele din Romania, iar punct cu punct descoperirile oamenilor de stiinta se adeveresc fiindca in februarie ni se va naste o nepotica pe care o asteptam cu toata dragostea din univers.

Cumparati barbatilor importanti din viata voastra bratari din piele si vor fi mai optimisti si mai increzatori in ei!

Previous Magazinul online De La Mamici – calitate si siguranta la un click distanta
Next Produse tinuta de sezon