„Sunt frumoasă, deșteaptă și am un salariu de invidiat” confesiunile unui model de videochat


Nu mi-a păsat niciodată de ce credeau cei din jur despre mine și despre bârfele pe care le auzeam zilnic. Probabil ăsta a fost și unul dintre motivele pentru care m-am potrivit atât de bine acestei meserii. Îmi aduc aminte și acum, încă din clasele mici începusem să fiu luată în râs de colegele mele pentru că purtam ochelari. Acest lucru m-a făcut să-mi pierd foarte mult încrederea în mine și să mă închid în mine. Câțiva ani mai târziu, mi-am dat seama că motivul pentru care colegele mele râdeau de mine, era pentru că eram frumoasă. Încă de prin clasa a 7 a au început să mi se definească niște forme frumoase, forme pe care celelalte colege ale mele nu le aveau. Și atunci m-am schimbat complet și mi-am dat seama că nu ar trebui să-mi pese câtuși de puțin de părerile celor din jur. De cele mai multe ori acestea reflectă gelozia, invidia și sunt menite să te facă să te simți prost.

În liceu am început să-mi descopăr din ce în ce mai mult această latură a „feminității și senzualității” și mi-am dat seama că în viitor trebuie să profit de ce am. Asta nu m-a făcut să mă las de învățat. Am fost totdeauna printre cei mai buni, și am ales să urmez dreptul mai departe.

Însă în clasa a 12 a mi-am propus un lucru. Mi-am propus ca încă din primul an de facultate să mă pot întreține singură și să-mi pot face orice poftă. Așa că am profitat de cele două calități ale mele cele mai mari: frumusețea și inteligența și m-am angajat ca model de videochat jasmine. Eram de foarte mult timp tentată de asta, așa că am încercat și am fost acceptată.

De ce vă scriu aceste rânduri? Nu ca să mă laud cu cât de frumoasă și deșteaptă sunt, sau cu cât de mult câștig, ci ca să subliniez două lucruri extrem de importante.

Primul e că: dacă aș fi ascultat gura lumii, adică prietenele care râdeau tot timpul de mine, nu aș fi ajuns niciodată aici. Nu aș fi avut încredere în mine și aș fi lăsat lumea să mă calce în picioare. Părerea celor din jur nu contează deloc. După ce m-am angajat ca model de videochat, au început să apară și mai multe vorbe, însă le-am ignorat cum am învățat de mică.

Al doilea e că, industria aceasta a videochatului nu caută numai păpuși barbie, super frumoase la exterior, dar goale pe dinăuntru. Firește că e important să arăți bine în fața unei camere, dar nu asta e cheia succesului aici. Trebuie să fii isteață și empatică. De multe ori întâlnești persoane care au nevoie de o adevărată „consiliere” și specific că aceste persoane de cele mai multe ori nu vorbesc limba română. Deci nu e destul să fii frumoasă, trebuie să ai și cap pe care să-l folosești bine.

Sunt model de videochat de 3 ani deja, dar nu mă văd făcând asta toată viața. Mă văd o avocată renumită peste câțiva ani. O avocată căreia nu i-a păsat de gura colegelor ei, o avocată pentru care purtatul de ochelari e ceva cu adevărat sexy și senzual.

Iti recomand sa citesti cateva lucruri si despre diferentele dintre videochat de acasa si videochat din studio.

Previous Repara-ti masina de spalat ieftin in Bucuresti
Next Dezvoltarea tehnologiei in secolul 21