Surpriza


De curand, am primit o invitatie de la un bun prieten care este stabilit in strainatate. Fiindca, este un mare iubitor de ceasuri de mana, doresc sa-i fac o surpriza. Am plecat la shopping cu intentia de a achizitiona un ceas de mana original, de calitate si de la un brand renumit. Cum nu sunt o cunoscatoare in domeniu, am apelat la personalul magazinelor pe care le-am vizitat. Alegerea unui ceas de mana este o decizie care necesita un proces indelungat si bine documentat. Piata este atat de diversa, iar acest lucru constitue un avantaj, dar si un dezavantaj. Prea multe variante pot determina un sentiment de confuzie si te lasa intr-un impas. Cum eram dezamagita ca nu gasisem un ceas care sa se potriveasca prietenului meu, am apelat la internet pentru mai multe informatii, care privesc achizitionarea acestor accesorii.

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online din Romania, care comercializeaza ceasuri barbati, ceasuri dama, ceasuri copii, cat si bijuterii, este ceasmania.ro. Pe site-ul de la ceasmania.ro, vei gasi produse originale de la cele mai renumite brand-uri precum Guess, Tissot, Xonix, Wesse, la preturi accesibile, de cea mai buna calitate.

Pe acest site sunt comercializate ceasuri barbatesti de lux de la Omega De Ville Tresor, Tag Heuer, Jaques Lemans etc., pe care orice barbat pasionat de aceste accesorii si care cunoaste valoarea lor, va dori sa le aiba in colectie. Dupa discutiile avute cu personalul de la ceasmania.ro, am hotarat sa achizitionez un ceas care sa se potriveasca prietenului meu. Cum prietenul meu este un barbat care participa la multe evenimente formale, un ceas elegant, dar subtil, cu aspect clasic, marca Jacques Lemans, va fi potrivit pentru el. Ceasul Jacques Lemans este foarte elegant, cu mecanism automatic, carcasa are forma rotunda, este din otel inoxidabil, de culoare argintie, protejata de un gem de cristal safir. Cadranul are afisaj analog, iar fundalul este alb. Cureaua este din piele neagra, care se inchide cu catarama. Designul ceasului este subtil, colorat neutru si poate fi asortat cu usurinta, indiferent de vestimentatie.

Sper, ca prietenul meu va fi incantat de aceasta surpriza si ii va face deosebita placere. Multumesc personalului de la ceasmania.ro pentru informatiile primite ce m-au ajutat sa aleg un cadou potrivit, pentru un prieten special!

Previous Ce recomandă ceasurile Skmei?
Next De ce ar trebui sa alegi un city break in Paphos Cipru? Descopera in randurile de mai jos!