Tehnica medicala


Te nasti femeie si inca nu stii ce te asteapta de-a lungul vietii. Iti trebuie ani intregi de experienta si de cunoastere,insa vine un moment cand este timpul sa iti faci propria viata si propria familie,iar asta presupune cel mai sfant lucru din lume si anume nasterea unui copil. Acesta reprezinta un moment unic in care intra o sumedenie de sentimente,de frici,de teama,de lucruri nestiute care te sperie putin. Astfel,dupa ce femeia-copil devine mama la randul ei apare una din multimile de intrebari: “oare o sa ma descurc?”,iar in ajutorul sau apar o multitudine de sfaturi,de informatii,pe care mama trebuie sa le inteleaga si cu ajutorul lor sa inteleaga ce are de facut.
In ziua de azi este mult mai usor sa fii mamica fata de timpurile trecute,deoarece avem multe optiuni din care sa alegem ceea ce ne convine si ce ne avantajeaza cel mai mult. Viata de mamica incepe cu sentimente neintalnite vreodata,care produc o sensibilitate aparte femeii.

De exemplu alaptarea sau hranirea bebelusului este o etapa importanta care poate fi foarte usoara in cazul in care mama alapteaza copilul la san sau putin mai complicata daca il hraneste cu ajutorul biberonului. Pentru a usura putin lucrurile trebuie sa avem o lista pregatita inca dinainte sa vina copilul pe lume,de pe care nu trebuie sa lipseasca un sterilizator biberoane. Acesta este esential,deoarece asigura o igiena corespunzatoare si sigura a biberonului. Putem alege un sterilizator chicco,pentru a avea o mai mare siguranta. Un factor important il reprezita si un incalzitor biberoane,ideal pentru a pregati laptele sugarului intr-un timp mai scurt si astfel micutul nu mai este nevoit sa astepte foarte mult timp dupa portia sa de mancare.

In cazul alaptarii la san,daca mama nu se descurca foarte bine cu alaptarea,iar bebelusul nu are putere pentru a-si prelua singur laptele,o pompa manuala de san ar fi benefica si ar ajuta-o atat pe mama cat si pe micut pentru a-si satisface nevoia de hranire intr-un mod mai placut. O recomandare este pompa de san avent,nelipsita de pe lista unei mamici.

Previous Lucruri despre un model de videochat
Next Ceas unisex Burberry BU9001