Transport decedati dintr-o tara straina, in locul in care totul este romanesc de cald


La aeroport au curs multe lacrimi, desi era atat de multa lume in jur. Cel care a plecat a promis sa nu uite nimic din ceea ce-l leaga de Romania, cel care a ramas l-a implorat sa se intoarca.

Cine a trecut prin aceasta experienta stie cat de multe lucruri au ramas nespuse ca suferinta sa nu fie amplificata si mai mult.

Uneori oamenii dragi sunt obligati de destin sa se desparta si tot ce au de facut este sa se supuna.

Moartea insa este de departe cea mai trista despartire, fiindca stii ca omul drag, plecat sa lucreze peste hotare nu mai revine nici macar de sarbatori. A ramas acolo, obligat sa astepte ca apartinatorii sa apeleze la firmele de pompe funebre care sa asigure transport decedati in siguranta, pana la locul de intalnire cu cei dragi.

Imobil, are nevoie de ingrijiri speciale, dar nimeni  nu se ocupa de el, daca tu, apatinatorule, nu iei legatura cu cea mai buna firma capabila sa ofere servicii de repatriere de calitate premium.

Un decedat are nevoie de multe si nu poate face nimic. Si el are nevoie de odihna si nu isi va regasi linistea decat in pamant romanesc pe care sa il simta la fel de cald ca pieptul mamei.

Nicaieri oamenii nu sunt la fel de calzi si traditiile la fel de frumoase ca la noi. Pana si traditiile legate de morti reusesc sa genereze duiosie chiar si celor mai duri romani.

Parca aud in diminetile de vara vorbele adresate celor decedati la mormant:

-Doamne, ai murit de 5 ani, dar dorul de tine ma arde! Simt ca ma veghezi de sus si pentru asta iti multumesc, dar am nevoie de tine. Copiii s-au facut mari si ar avea nevoie de sfaturile tale si de mana ta de barbat.

Ascunsa in iarba de langa cimitir, ascultam povestea fiecarui apartinator si ii simteam vii si lacrimile calde. Mi se parea ca gestul meu inseamna imprietate, dar ma vrajea legatura aceea vie intre oameni care se aflau sub pamant si cei care se aflau deasupra lor.

Nu este usor sa iti stii mortul printre straini si sa mai poti dormi linistit pe perna! Firmele de servicii funerare vin in ajutorul tau si gestioneaza repatrierea cu mana forte. Ele pot face asta pentru apartinatori deoarece:

-au experienta. In spatele fiecarei firme de pompe funebre de top stau mii de repatrieri reusite.

-personalul este bine pregatit si empatic si trateaza cu interes si maxim respect fiecare caz in parte.

-flota funerara permite transportul funerar legal si decent. In orice moment, aceste firme pot pune la dispozitia apartinatorilor masini autorizate conduse de soferi priceputi si empatici. Masinile sunt prevazute cu frig, deci repatrierea poate avea loc si iarna, dar si in zilele de cuptor ale verii.

-dotarile din statele in care a avut loc decesul. Salile autorizate pentru pregatirea decedatului ajuta ca repatrierea sa aiba loc mai repede. In aceste locuri se face igienizarea trupului neinsufletit, dar si imbalsamarea acestuia cu cele mai bune substante, sa fie garantata cat mai mult timp.

UN MEDIU PLACUT PENTRU O DEZVOLTARE ECHILIBRATA

Previous In ce elemente de decor este recomandat sa investesti mai mult
Next Ce cosuri de gunoi sa alegeti pentru spatiile in aer liber din comunitati?