Transport repatriere decedati


Pana acum 3,4 milioane de cetateni de nationalitate romana sunt plecati la munca in strainatate sau stabiliti definitiv acolo cu tot cu familii lor. Acest fapt plaseaza tara noastra  pe pozitia a doua intr-un top mondial al migratiei.  Aceasta informatie a fost furnizata de reprezentantii ONU, specialisti ce sustin ca diaspora reprezintă 17% din procentajul populatiei totale a tarii noastre.

Decesul unei persoane apropiate ne poate pune in fata situatiei de a solicita serviciile unei companii care are domeniul de activitate acela de repatriere decedati. Estea foarte indicat ca familia raposatului sa contacteze o firma de pompe funebre in vederea solicitarii unui serviciu funerar complet. Prezenta unei astfel de tragedii poate produce un soc ireversibil psihicului familiei, motiv pentru care angajarea unei companii de transport funerar este mandatorie pentru eliberarea uneilor impovarati ai rudelor indoliate.

Decesele de pe taritoriul diasporei sunt extrem de frecvente, a fost observat faptul ca peste trei milioane de romani sunt acum la munca in strainatate. Romanii care emigreaza din propria lor tara pleaca pentru bani, romanii ce emigreaza considera ca salariile mici si lipsa de oportunitati este suficient motiv pentru a isi lasa in urma prietenii si rudele.

Emigrarea intr-un numar atat de mare este motivul pentru care companiile care se ocupa de repatriere decedati sunt prezente pe o suprafata extrem de intinsa a Uniunii Europene.   Persoanele care decedeaza pe teritoriul diasporei sunt persoane cu aspiratii mari atat pentru ei cat si pentru familiile lor. Trimit bani acasa pentru ca familiile lor sa aiba posibilitatea de a se redresa din punct de vedere financiar. Cei mai multi dintre romanii decedati la munca in strainatate sunt persoane ce si-au gasit sfarsitul departe de familie  si de noile case construite.

Motivele pentru care cei mai multi dintre romani au abandonat tara sunt multe, dar repatrierea unei persoane decedate in tara trebuie sa fie facuta cu demnitate. Cele mai multe dintre companiile de repatriere decedati respecta regulile EU cu privire la procedurile legale de repatriere. Potrivit Ministerului, costurile ce trebuie a fi achitate pentru repatrierea trupului unui roman decedat in EU pornesc de la 3.000 de euro.

Previous Cum i-am evitat plecarea
Next Magazinul online De La Mamici – calitate si siguranta la un click distanta