Ventilatoare industriale eficiente


ventilatoare industriale

In spatiile foarte mari precum cele industriale, parcari, hale, depozite, bucatarii, spatii de productie sau fabrici circulatia aerului este un aspect foarte important. In astfel de spatii ventilatia aerului este asigurata de ventilatoare industriale, doar in acest mod exista certitudinea ca aerul din spatiul inchis este improspatat si aerul care este contaminat, incalzit sau al carui oxigen este consumat este inlocuit de aer proaspat.

Ventilatoarele industriale sunt cea mai eficienta solutie care poate sa asigure circulatia aerului la un asemenea volum. Daca in spatiile respective exista substante periculoase ce se pot aprinde, este recomandat sa folositi un ventilator industrial centrifugal care elimina riscul de explozie.

Acest tip de ventilatoare sunt create special pentru a elimina aerul si gazele din interior, in timp ce presiunea este reglata cu ajutorul unui dispozitiv special. Ele folosesc un lichid de lucru numit gaz sau amestec de gaze si aburi care actioneaza eliminand riscul de incendiu.

Hote profesionale din inox

Pentru societatile comerciale sau industria HORECA care detin bucatarii foarte mari este foarte important sa asigure circulatia aerului in spatiile respective, iar acest lucru poate fi realizat doar cu ajutorul unor hote profesionale inox. Acest tip de hote sunt foarte eficiente si va asigura absenta mirosului neplacut, a fumului si a aburului din bucatarie.

Hotele din inox sunt sisteme moderne de evacuare a aerului poluat din bucatarie, au design elegantce se potriveste armonios cu spatiul oricarei bucatarii profesionale.

La Tubovent, indiferent daca ai nevoie de ventilatoare centrifugale industriale, ventilatoare axiale industriale pentru hote profesionale din inox sau cosuri din inox, vei putea beneficia de preturi foarte avantajoase.

Indiferent de domeniul de activitate si de dimensiunea spatiului unde se desfasoara activitatea unei companii, atunci cand vine vorba despre asigurarea circularii aerului in respectivul spatiu este obligatoriu sa apelezi la o firma care comercializeaza si monteaza ventilatoare industriale.

Daca ai nevoie de un sistem de ventilatie industrial si nu stii ce sa alegi, trebuie sa discuti cu un specialist care te poate indruma ce sa alegi. Astfel in functie de spatiu, de locatia unde vrei sa folosesti sistemul si in functie si de buget cei de la Tubovent iti vor oferi cea mai eficienta solutie la preturi foarte avantajoase.

Acest articol este oAcest articol este optimizat in motorul Google de Outcave Solutions – Firma de servicii SEO Bucuresti.

Previous Alege cea mai buna gazduire web (gratuita sau cu plata)
Next Covorul: nu doar pentru aspect!