Wesse – fiecare ocazie cere un anumit stil!


Wesse este o companie tanara, obsedata in a gasi un design pentru fiecare moment al zilei, facandu-l astfel unic, imbracand ceasurile in materialele cele mai bune.
Povestea companiei se refera la oameni carora le pasa de fiecare detaliu al aspectului lor, de la financiar pana la vestimentar si cum sa il atinga cel mai bine. Principiul brandului Wesse este ca un om nu trebuie sa detina un ceas care sa se potriveasca tuturor hainelor din dulap. Oamenii fac frecvent greseala incercand sa gaseasca un ceas care sa corespunda cat mai multor combinatii de imbracaminte. Un ceas nu poate fi si casual, sportiv si clasic in acelasi timp. Si nici nu trebuie sa fie!
Fiecare ceas WESSE este produs cu foarte mare migala si atentie, punand un accent puternic pe calitatea si stilul materialului. Cand ne gandim la ceasuri,  fie ca sunt barbatesti sau de dama este construit in carcasa din otel inoxidabil cu sticla minerala din cristal, avand protectie ridicata impotriva zgarieturilor.

In interior “ bate o inima extrem de precisa” japoneza, gata sa indice de fiecare data momentul precis. Ceasornicarii Wesse sunt specializati in controlul superior al calitatii, astfel incat clientii sa fie siguri ca produsul pe care l-au primit este si va fi un ceas de mana de calitate!

Wesse pune la dispozitia clientilor o gama larga de ceasuri dama dar si numeroase ceasuri barbatesti extrem de rafinate si impozante.

In functie de evenimentul la care participati se poate asorta un ceas Wesse. In functie de stilul personal se poate alege un ceas de mana cu cadranul simplu sau placat cu pietricele, cu curea din piele si carcasa din otel inoxidabil!

Ca acest ceas sa nu lipseasca nimanui din colectie, Ceasmania.ro pune la dispozitia clientilor mai multe variante de plata, plata in rate cu comision 0%, extragarantie dar si multe bonusuri si reduceri.

Pentru mai multe detalii sunteti asteptati sa vizitati site-ul www.ceasmania.ro, sau la numarul de telefon 0736.369.575 unde un coleg specializat si binevoitor va va raspunde la orice fel de intrebare.

Program : Luni – Vineri intre orele 09:30 – 18:00

 

Previous Chestionarele auto foarte importante pentru examen
Next Iubesc bucataria mea lila!